Agora Foto
September 06, 2010, 09:31:13 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Expozitii  (Read 4184 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
DanielTomiuc
Administrator
Agora Foto

Apreciere: 5

View Profile WWW
« on: September 03, 2009, 09:25:26 AM »

Smiley

Edit

Expozitie fotografica virtuala,
LAURA GALEA
http://www.lauragalea.ro/
« Last Edit: September 07, 2009, 09:10:06 PM by DanielTomiuc » Logged

CANON EOS 650 - film 35mm - CANON ZOOM LENS 35-70mm 1: 3.5 -4.5.
DanielTomiuc
Administrator
Agora Foto

View Profile WWW
« Reply #1 on: September 07, 2009, 09:24:43 PM »

Excursie vizuală în Bucureşti: 1859 – 2009

În ziua de 10 septembrie 2009 va fi vernisată la Praga, în Piaţa Teatrului Naţional, expoziţia „Excursie vizuală în Bucureşti: 1859 – 2009” organizată de către Muzeul Naţional de Istorie a României împreună cu Institutul Cultural Român şi Asociaţia „Bucureştiul meu drag!”. Expoziţia face parte dintr-un proiect mai amplu al ICR intitulat „Luna 9/nouă a Bucureştiului la Praga“.
Expoziţia este o incursiune în istoria Bucureşti începând de la Unirea Moldovei cu Ţara Românească şi până în zilele noastre. Este structurată în patru secţiuni: Bucureştiul în perioada modernă, Bucureştiul interbelic, Bucureştiul în timpul comunismului şi Bucureştiul după revoluţia din decembrie 1989, surprinzând aspecte diverse ale evoluţiei oraşului, de la cele urbanistice la viaţă cotidiană.
La deschiderea expoziţiei vor fi prezenţi reprezentanţi ai Ambasadei României la Praga şi specialişti de la Instituţiile organizatoare.
Expoziţia va putea fi vizitată până în data de 3 octombrie 2009.

Persoane de contact:
Mihaela Verzea, e-mail: m_verzea@hotmail.com,
Cornel Ilie, e-mail: cornel.muzeu@gmail.com

Muzeul Naţional de Istorie a României,
Detalii:

laszlo.tibor
Avansat
Agora Foto

Apreciere: 4

View Profile WWW
« Reply #2 on: September 11, 2009, 10:23:53 PM »

BRASSAĎ – 110

Un maestru al fotografiei la Muzeul de Artă Braşov

Muzeul de Artă Braşov, în colaborare cu Muzeul Maghiar al Fotografiei din Kecskemét şi Centrul de Coordonare Culturală al Republicii Ungare Sfântu Gheorghe, organizează în perioada 9 septembrie – 15 noiembrie 2009 expoziţia de fotografie „BRASSAĎ – 110″. Vernisajul expoziţiei va avea loc miercuri, 9 septembrie 2009, ora 14, la sediul Muzeului de Artă Braşov din B-dul. Eroilor nr. 21 (lângă Hotel Capitol). Cu prilejul expoziţiei, Muzeul de Artă Braşov şi Asociaţia Brassaď au organizat un concurs de fotografie având ca temă portretul sau oraşul. Prezentarea şi premierea lucrărilor câştigătoare va avea loc în cadrul vernisajului expoziţiei „BRASSAĎ – 110“.

Brassaď (Gyula Halász), unul dintre cei mai faimoşi fotografi ai secolului XX, s-a născut la Braşov în 1899. Brassaď s-a stabilit la Paris în 1924, unde a devenit renumit prin fotografiile sale înfăţişând străzile, oamenii şi viaţa de noapte a Oraşului Luminilor. A fost apropiat de artişti celebri, Salvador Dali, Henri Matisse, Pablo Picasso, surprinşi adesea în instantaneele sale. Expoziţia reuneşte o selecţie reprezentativă de fotografii din opera lui Brassaď (peisaje pariziene, celebrităţi, figuri pitoreşti), provenind din colecţia Muzeului Maghiar al Fotografiei din Kecskemét dar şi fotografii documentare, reflectând viaţa şi cariera sa.

Sursa:

http://www.muzeulartabv.ro/Expozitii_Temporare

Eu am fost miercuri la vernisajul expozitiei si pot sa spun ca am fost impresionat (poate si din cauza subiectivismului meu, Brassai fiind unul dintre preferatii mei), am gasit imagini expuse din colectii private pe care pana acuma nu  cunosteam (cu toate ca am in biblioteca 4 albume Brassai).
In cazul in care sunteti in zona si iubiti fotografiile alb-negru merita sa intrati.
Expozitia este mai mult una legata de viata artistului, dar sunt expuse si cateva lucrari celebre de ale lui.
Daca iubiti fotografiile alb negru merita sa intrati.

www.laszlo-tibor.ro
EOS 5D, EOS ELAN7,EOS3000N,MINOX,CANON AS-1,ZENIT
DanielTomiuc
Administrator
Agora Foto

View Profile WWW
« Reply #3 on: October 16, 2009, 05:13:23 PM »

Expozitie de fotografie 3D – Cunoastere si promovare prin intermediul fotografiei stereoscopice

Muzeului Naţional de Naţional de Istorie a României vă invită, în perioada 16 octombrie – 13 noiembrie, la expoziţia de fotografie 3D „Cunoaştere şi promovare- prin intermediul fotografiei stereoscopice” realizate de arh. Matei Filip. Expoziţia este organizată de Muzeului Naţional de Istorie a României cusprijinul Institutului Cultural Român, al Muzeului Căilor Ferate Române şi Grup Transilvae şi prezintă în premieră imagini stereoscopice surprinse în spaţiul bucureştean.
Printre obiectele fotografiate tridimensional care pot fi admirate se numără mitra arhiepiscopală, coiful princiar traco-getic de la Coţofeneşti, coroana Reginei Maria, Columna lui Traian, precum şi alte obiecte de patrimoniu, expuse la Muzeul Naţional de Istorie al României. Totodată vor fi prezentate fotografii ale unor machete ale locomotivelor “Pacific” şi “Călugăreni” (cea mai veche locomotivă cu aburi din România), machete ale diferitelor tipuri de vagoane şi locomotive care au circulat de-a lungul timpului în reţeaua feroviară din România şi alte obiecte expuse la Muzeul Căilor Ferate Române.

Expoziţia se va contura în jurul ideii de cunoaştere şi promovare, prin efectul iluziei optice al fotografiilor stereoscopice, iluzie care creează senzaţia de apropiere, de profunzime şi pătrundere în spaţiul fotografiei, de dilatare a timpului, precum şi senzaţia experimentării fizice a unor lucruri aflate la depărtare. Fotografia stereoscopică creează efectul de spaţiu 3D prin suprapunerea a două imagini pe acelaşi suport (fotografie, hârtie, ecran), urmată de “citirea” lor cu ajutorul unor ochelari speciali. Prin acurateţea şi claritatea fotografiei stereo se subliniază particularul, detaliul este scos în evidenţă, iar cunoaşterea şi înţelegerea reprezentării unui subiect se face într-un mod subtil şi totodată complex.

* 2009-10-13_113730.jpg (131.38 KB, 500x700 - viewed 100 times.)

Eugen Belivac
Honorary Member
Agora Foto

Apreciere: 3

View Profile WWW
« Reply #4 on: November 10, 2009, 04:57:15 PM »

O expozitie inedita prin locul unde a fost organizata, in Salina Ocnele Mari, dar si prin fotografiile expuse, zic eu. Am expus: Bobita Catusanu, http://bobita-catusanu.blogspot.com/ , Gabi Marian, http://momenteletale.blogspot.com/ si subsemnatul.

Imagini de la eveniment aici: http://eugenbelivac.wordpress.com/2009/11/06/ziua-cea-mare-vernisajul-primei-expozitii-de-fotografie/

* afis-expo-foto-finala.jpg (118.17 KB, 522x750 - viewed 105 times.)
« Last Edit: January 17, 2010, 09:56:35 PM by Eugen Belivac » Logged

Nu declansa daca nu ai si de ce!
DanielTomiuc
Administrator
Agora Foto

View Profile WWW
« Reply #5 on: November 10, 2009, 09:16:12 PM »

Felicitarile mele pentru toata echipa si pentru matale inca o data felicitari ca ne faci si noua cunoscuta expozitia

scurtu alex
Entuziast
Agora Foto

View Profile WWW
« Reply #6 on: November 11, 2009, 11:32:04 AM »

felicitari si din partea mea, si sa speram la cat mai multe SmileySmiley Cheesy Cheesy Bravo!!

Eugen Belivac
Honorary Member
Agora Foto

View Profile WWW
« Reply #7 on: January 16, 2010, 07:25:18 PM »

Prima lună a anului aduce şi prima expoziţie fotografică, organizată sub egida Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR), în parteneriat cu Fotoclubul “Floarea de colţ” din Râmnicu Vâlcea. Fotoclubul vâlcean este vechi, cu tradiţie, dar cel mai important, cu o bogată activitate fotografică, răsplătită prin premii la saloane naţionale, dar şi internaţionale. Acest prim eveniment a fost în principal motivat de obţinerea medaliei de bronz la prima ediţie a "Cupei Fotocluburilor" din România, ceea ce ne-a confirmat că suntem pe drumul cel bun.

Vernisajul Salonului Artistilor Fotografi Valceni a avut loc marţi, 12 ianuarie 2010, la parterul Centrului comercial Winmarkt Cozia şi s-a bucurat de un real succes în rândul vâlcenilor. In cadrul Salonului au fost prezentate peste 60 de fotografii alb-negru si color.
Această manifestare a fost organizată sub inaltul patronaj al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR) în parteneriat cu Fotoclubul "Floarea de colţ" Râmnicu Vâlcea, în cadrul primei editii a Festivalului naţional "Luna fotografiei din România".

Au expus: Paul Balanca, Eugen Belivac, Paul Cătuşanu, Ioan Ciobotaru, Cătălin Colniceanu, Zaharia Dumitru, Trestian Găvănescu, Laurenţiu Holerga, Daniel Ilinca, Cristian Lăzărescu, Siţa Lixandru, Cătălin Nimigeanu,  Gabriela Statie, Cosmin Şerban şi  Daniel Tolea.

* vernisaj.JPG (119 KB, 500x334 - viewed 95 times.)
« Last Edit: January 17, 2010, 09:45:34 PM by Eugen Belivac » Logged

Cristian Chitaru
Honorary Member
Agora Foto

Apreciere: 6

View Profile
« Reply #8 on: January 16, 2010, 07:44:19 PM »

FELICITARI!
DanielTomiuc
Administrator
Agora Foto

View Profile WWW
« Reply #9 on: January 16, 2010, 07:55:33 PM »

Felicitari spun si eu intregii echipe  Smiley

Eugen Belivac
Honorary Member
Agora Foto

View Profile WWW
« Reply #10 on: January 17, 2010, 06:57:40 PM »

Uuuuuf... nu gasesc butonul edit... am scris o prostie mai sus... asa ca va rog sa cititi Au expus in loc de A expus
Multumim frumos pentru felicitari si va asteptam si pe voi cu astfel de noutati.
« Last Edit: January 17, 2010, 09:47:10 PM by Eugen Belivac » Logged

Eugen Belivac
Honorary Member
Agora Foto

View Profile WWW
« Reply #11 on: January 17, 2010, 06:58:38 PM »

Pe cand o expozitie Agorafoto?
« Last Edit: January 17, 2010, 09:48:02 PM by Eugen Belivac » Logged

Ceritte
Avansat
Agora Foto

Fille

View Profile
« Reply #12 on: January 21, 2010, 07:16:17 PM »

Felicitari si din partea mea...!da ar fi frumos si o expozitie Agorafoto!

Fille
Gabriel Stanciu
Honorary Member
Agora Foto

View Profile WWW
« Reply #13 on: January 21, 2010, 07:20:40 PM »

Mai draga, bine graiesti! Numai ca va fi un pic mai greu sa ne strangem intr-un loc. Eu sunt din 2006 pe forum si nu am cunoscut personal pe niciunul din membrii!! (vina mea, desigur). Eu inca sunt la serviciu acum. Am luat o pauza (prima din zi  Angry)

Trebuie sa vedem cum suntem imprastiati pe harta, dar cred ca in Bucuresti ar fi cel mai bine!
DanielTomiuc
Administrator
Agora Foto

View Profile WWW
« Reply #14 on: January 21, 2010, 07:42:49 PM »

Ar fi excelent, trebuie sa se intample odata... de prea mult timp  ne targuim si tot nu a iesit mare lucru.

scurtu alex
Entuziast
Agora Foto

View Profile WWW
« Reply #15 on: January 21, 2010, 11:15:16 PM »

Da, ar fi o chestie faina! Sper sa se poata realiza SmileySmiley poate reusim anul acesta Wink

Adelina C.
Entuziast
Agora Foto

Apreciere: 2

View Profile
« Reply #16 on: May 28, 2010, 07:54:39 PM »

Expozitie de Fotografie
Feleki Karoly

data: 29.05.2010
orele: 19.00
Cluj-Napoca

* Invitatie Feleki Hostat.jpg (139.36 KB, 700x490 - viewed 54 times.)
DanielTomiuc
Administrator
Agora Foto

View Profile WWW
« Reply #17 on: June 06, 2010, 09:02:48 AM »

Felicitari Autorului, nu multi fac expozitii azi.

Adelina C.
Entuziast
Agora Foto

Apreciere: 2

View Profile
« Reply #18 on: June 07, 2010, 07:18:36 PM »

Expoziţie de fotografie “Photographie a trois”
Fabrica de Pensule, Str. H. Barbusse, nr. 59-61, Cluj-Napoca
Atelier Irina Dumitraşcu, Et. IV
Joi, 10 iunie 2010, orele 19.00

PHOTOGRAPHIE A TROIS

Expun: Irina Dumitraşcu, Adelina Câmpean, Alexandra Mureşan.

Un spaţiu şi trei poveşti!
Trei interpretări ale unui spaţiu (holul etajului 4) care, în viziunea celor trei artişti, capătă o altă formă şi o altă semificaţie. Un spaţiu al unui posibil imaginar, al unei posibile singurătăţi, un spaţiu al unei posibile creaţii.

Expoziţie vernisată de Feleki Károly şi Dorel Găină
Vă aşteptăm cu drag!

* AFIS 5copymic2.jpg (88.98 KB, 467x700 - viewed 40 times.)
« Last Edit: June 07, 2010, 09:20:04 PM by Adelina C. » Logged
Gabriel Stanciu
Honorary Member
Agora Foto

View Profile WWW
« Reply #19 on: July 25, 2010, 08:30:33 AM »

Ceva reactii de la expozitie? A fost cineva pe acolo? Daniel?
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: